Категорії розділу
Конференції ПДАТУ [8]
Наукові конференції запрошують [733]
Друкування статей [91]
Наукові видання [16]
Виставки [7]
Виставки
Стажування [12]
Конкурси [1]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Статті » Наукові конференції запрошують

Бажаючих взяти участь у роботі конференції просимо заповнити заявку З А Я В К А на участь у міжнародній науково-практичній конференції

Шановні колеги!

Запрошуємо Вас взяти участь у роботі Міжнародної науково-практичної конференції «Харчові технології, хлібопродукти і комбікорми», яка відбудеться 13–17 вересня 2016 р. в Одеській національній академії харчових технологій за адресою: м. Одеса, вул. Канатна, 112. До участі у конференції запрошуються науковці, викладачі ВНЗ, докторанти, аспіранти, керівники підприємств і практики.

Робочі мови конференції: українська, англійська, російська.

Порядок роботи конференції

13 вересня 2016 року

800 – 1000 – Реєстрація учасників конференції

(ОНАХТ, вул. Канатна, 112)

1000 – 1100 – Ознайомлення з науково-дослідними лабораторіями ННТІХП ім. Ломоносова М.В.

1100 – 1130  – кофе-брейк

1130 – 1430 – Відкриття конференції. Робоча мова англійська. Пленарне засідання в ОНАХТ

1430 – 1530 – Перерва на обід

1530 – 1630 – Постерна сесія (обговорення постерів)

14 вересня 2016 року

1000 – 1200 – Пленарне засідання в ОНАХТ.

Скайп-доповіді.

1200 – 1300 – Майстер-клас «Сок-трейд»

(ОНАХТ, вул. Канатна,112)

1300 – 1400  – Перерва на обід

1400 – 1600 – Круглий стіл з представниками

підприємств на теми:

1. «Актуальні проблеми стандартизації галузі».

2. «Мікробіологічна безпека продукції харчової

промисловості» (ОНАХТ, вул. Канатна, 112)

15 вересня 2016 року

1000 – 1300 – Пленарне засідання в ОНАХТ

1300 – 1400 – Перерва на обід

1400 – 1600 – Проведення тренінгів «Оцінка якості зерна та хлібопродуктів», «Оцінка хлібопекарських властивостей зерна та борошна» і тренінгу з технології м’яса, риби і морепродуктів (ОНАХТ, вул. Канатна, 112).

16 вересня 2016 року

1000 – 1300 – Пленарне засідання в ОНАХТ.

1300 – 1400 – Перерва на обід.

1400 – 1600 – Проведення тренінгів з технології молока, жирів і парфумерно-косметичних засобів і технології вина та енології (ОНАХТ, вул. Канатна,112).

17 вересня 2016 року

1100 – 1300 – екскурсія по місту Одеса, ознайомлення з виробничими базами провідних виробництв м. Одеси.

У програмі конференції можливі зміни. За інформацією щодо змін звертатися до сайту конференції.

ВиМОГИ ДО оформленНЯ матерІалІв

1. Тези оформлюються обсягом до двох сторінок, формату А4, набрані у текстовому редакторе Microsoft Word 2003-2007.

2. Назва тез – шрифт «Times New Roman», 14 пт, напівжирний, регістр – все прописні, вирівнювання по центру.

Прізвище та ініціали автора(ів) – через інтервал після назви тез, із зазначенням наукового ступеня і звання – шрифт «Times New Roman», 12 пт, напівжирний, вирівнювання по центру, нижче – повна назва організації.

Текст тез – через інтервал після назви організації.

3. Тип шрифтів тексту «Times New Roman», 12 пт;

поля з усіх боків сторінки – 20 мм; абзац – 1,25 см; стиль – звичайний; міжрядковий інтервал – одинарний; вирівнювання тексту – по ширині; розстановка переносів – автоматична.

4. Формули набираються у вбудованому редакторі Microsoft Equation і друкуються по центру, нумерація в кінці рядка.

5. Рисунки необхідно розміщувати по центру, номер рисунка та його назву – під ним жирним шрифтом, наприклад: Рис. 1 – назва рисунка.

6. Таблиці розміщуються по центру. Назва таблиці вказують через тире після її номера також по центру рядка жирним шрифтом, наприклад: Таблиця 1 – назва таблиці.

7. Скорочені позначення фізичних величин виконуються латинськими символами відповідно до системи СІ.

8. Слово Література набирають жирним шрифтом, перед ним – інтервал в 1 рядок.

9. Вимоги до структури тез доповідей: назва, автори, організація, основний текст тез доповідей (складається з вступу, матеріалів і методів, результатів, висновків і літератури).

10. Вимоги до файлу.

Файл, створений у текстовому редакторе Microsoft Word 2003-2007 і збережений у форматі *.doc (*.docx), має бути названий за прізвищами авторів (наприклад, Іванов_Петров_Угольник.doc).

Для включення доповіді до програми конференції необхідно до 1 серпня 2016 р. надіслати матеріали доповіді, заявку на участь та відскановану квитанцію про сплату на електронну адресу: np_onaht@ukr.net – Агуновій Ларисі Володимирівні.

Організаційний внесок за публікацію тез – 250 грн.

У рамках конференції пройде наукова постерна сесія.

Постер має бути у форматі А1 (альбомна або книжна орієнтація).

ВИМОГИ ДО СТРУКТУРИ ПОСТЕРА:

Назва доповіді, ПІБ та адреса авторів, розташовується у верхній частині постера і виділяється щодо основного тексту; анотація – у верхньому лівому кутку; висновки та список літератури – у правому нижньому куті; методи досліджень та результати роботи – на остальному просторі у певній логічній послідовності.

Постер має мати такі обов'язкові елементи демонстрації:

— ілюстрації, графіки, формули, таблиці, фотографії;

— іншу інформацію, яку автор вважає важливою для оцінки роботи.

Увага! Шрифт постера має читатися
з відстані 2 метрів

 

 

Бажаючих взяти участь у роботі
конференції просимо заповнити заявку

З А Я В К А

на участь у міжнародній

науково-практичній конференції

 «Харчові технології, хлібопродукти

і комбікорми»

13.09 – 17.09.2016 р., м. Одеса, Україна

(повернути до 1 вересня 2016 р.)

Прізвище  _______________________________________

Ім'я  _____________________________________________

По батькові_______________________________________

Посада __________________________________________

Назва організації __________________________________

_________________________________________________

Відомство ________________________________________

_________________________________________________

Поштова адреса ___________________________________

Телефон _________________________________________

Факс ____________________________________________

E-mail ___________________________________________

Автори і назва доповіді ____________________________

 

 

– участь із усною доповіддю

 

– участь без доповіді

 

– заочна участь (публікація тез)

 

     За потреби, можливе бронювання місць у готелі академії (вул. Теніста, 9/11). Вартість проживання та броні учасники конференції сплачують самостійно. Телефон готелю академії: Ірина Сигизмундівна

050 1559507, 067 7960308, 048 7886413

Реквізити для платежів:

ГО «КМУ ОНАХТ», код ЄДРПОУ 36289108,
р/р 26005148151 в АБ «Укргазбанк», м. Одеса, МФО 320478. Призначення платежу: оргвнесок на конференцію «Харчові технології, хлібопродукти і комбікорми» і прізвище учасника (обов'язково).

Інформаційна підтримка:

 журнали – «Харчова наука і технологія», «Зернові продукти і комбікорми», «Продукти й інгредієнти», «Зберігання і переробка зерна», «Зерно і хліб», «Молочное дело», «Мясное дело», «Економіка харчової промисловості», «Молочна промисловість», газета «Технолог»

 

 

Організатори  конференції:

  • Міністерство освіти і науки України
  • Міністерство аграрної політики і

продовольства України

  • Одеська національна академія харчових

технологій

ОРГКОМІТЕТ КОНФЕРЕНЦІЇ

Голова оргкомітету – ректор ОНАХТ, проф.

Єгоров Богдан Вікторович

т. + (048) 725-32-84.

Заст. голови оргкомітету, проректор з наукової

роботи, доцент Поварова Наталя Миколаївна,

т. + (048) 712-40-46

Заст. голови з технічних питань, директор

Навчально-наукового технологічного інституту хар- чової промисловості ім. М.В. Ломоносова, доцент Солоницька Ірина Валеріївна

т. моб. 093 471 24 82

Зав. каф. технології зберігання зерна,

проф. Станкевич Георгій Миколайович,

 т. + (048) 712-40-56

Зав. каф. технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів

проф. Іоргачова Катерина Георгіївна,

т. + (048) 712-40-73

Зав. каф. технології молока, жирів і парфумерно-

косметичних засобів,

проф. Ткаченко Наталя Андріївна,

 т. + (048) 712-40-45, 712-40-09

Зав. каф. технології ресторанного і оздоровчого харчування, проф. Тележенко Любов

Миколаївна, т. + (048) 712-42-17

Зав. каф. технології вина та енології,

проф. Осипова Лариса Анатоліївна

т. + (048) 712-40-44, 712-41-04

Технічний секретар оргкомітету, пров. інженер НДІ, Дьяченко Тетяна Леонідівна

т. + (048) 712-41-30, е-mail: nauka@onaft.edu.ua

Сайт конференції:

http://foodconf.onaft.edu.ua

1. Актуальні проблеми розвитку, технологічний аудит та екологічні аспекти харчової, зернопереробної, комбікормової, хлібопекарської і кондитерської промисловості. Прогнозування розвитку технологій виробництва функціональних харчових продуктів з метою одержання якісної безпечної продукції.

2. Новітні технології молочних, олійно-жирових і парфумерно-косметичних продуктів.

3. Сучасні технології та обладнання для поліпшення якості води у харчовій галузі. Управління якістю води у виробництві продуктів харчування.

4. Біотехнологія в харчових виробництвах – розвиток, проблеми. Нанотехнології.

5. Стан і перспективи виноградарства і виноробства України в контексті світових трендів.

6. Інноваційні технології продуктів лікувально-профі-лактичного харчування і ресторанного господарства

 

Категорія: Наукові конференції запрошують | Додав: nauka (29 Червня 16)
Переглядів: 1157 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Понеділок, 14 Жовтня 19, 3.35.15
Вітаю Вас Гість
Форма входу
Пошук