Категорії розділу
Конференції ПДАТУ [8]
Наукові конференції запрошують [734]
Друкування статей [91]
Наукові видання [16]
Виставки [7]
Виставки
Стажування [12]
Конкурси [1]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Статті » Наукові конференції запрошують

«ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ, ХЛІБОПРОДУКТИ І КОМБІКОРМИ»

Одеса – 2015    16 – 17 вересня 2015 р.

Організатори  конференції:

  • Міністерство освіти і науки України

  • Міністерство аграрної політики і продовольства України

  • Одеська національна академія харчових технологій

 Інформаційна підтримка:

журнали – «Харчова наука і технологія», «Зернові продукти і комбікорми», «Продукти й інгредієнти», «Зберігання і переробка зерна», «Зерно і хліб», «Молочное дело», «Мясное дело», «Економіка харчової промисловості», «Молочна промисловість», газета «Технолог»

ПРОБЛЕМАТИКА КОНФЕРЕНЦІЇ

1. Актуальні проблеми розвитку харчової, зернопереробної, комбікормової, хлібопекарної і кондитерської промисловості.

2. Нове в технології, обладнанні, контролю якості, автоматизації харчових й зернопере-робних підприємств, а також елеваторів і комбікормових заводів.

3. Проблеми якості, харчової цінності та безпеки продукції підприємств галузей.

4. Нові технічні та технологічні рішення у переробці харчової сировини, біотехнологічні аспекти виробництва харчових продуктів.

5. Інноваційні технології продуктів лікувально-профілактичного харчування і ресторанного господарства.

6. Сучасні методи контролю, стандартизація та сертифікація сировини та харчових продуктів.

7. Проблеми екології, енерго- та ресурсозбе-реження.

8. Економічні аспекти та менеджмент харчових та зернопереробних виробництв.

Шановні колеги!

Запрошуємо Вас взяти участь у роботі Між-народної науково-практичної конференції «Харчові технології, хлібопродукти і комбікорми», яка відбудеться 16 – 17 вересня 2015 р. в Одеській національній академії харчових технологій за адресою: м. Одеса, вул. Канатна, 112.

До участі у конференції запрошуються науковці, викладачі ВНЗ, докторанти, аспіранти, керівники підприємств і практики.

Робочі мови конференції: українська, англійська, російська.

ВиМОГИ ДО оформленНЯ матерІалІв

1. Тези оформлюються обсягом до двох сторінок, формату А4, набрані у текстовому редакторе Microsoft Word 2003-2007.

2. Назва тез – шрифт «Times New Roman», 14 пт, напівжирний, регістр – все прописні, вирівнювання по центру.

Прізвище та ініціали автора(ів) – через інтервал після назви тез, із зазначенням наукового ступеня і звання – шрифт «Times New Roman», 12 пт, напівжирний, вирівнювання по центру, нижче – повна назва організації.

Текст тез – через інтервал після назви організації.

3. Тип шрифтів тексту «Times New Roman», 12 пт;

поля з усіх боків сторінки – 20 мм; абзац – 1,25 см; стиль – звичайний; міжрядковий інтервал – одинарний; вирівнювання тексту – по ширині; розстановка переносів – автоматична.

4. Формули набираються у вбудованому редакторі Microsoft Equation і друкуються по центру, нумерація в кінці рядка.

5. Рисунки необхідно розміщувати по центру, номер рисунка та його назву – під ним жирним шрифтом, наприклад,

Рис. 1 – назва рисунка

6. Таблиці розміщуються по центру. Назва таблиці вказують через тире після її номера також по центру рядка жирним шрифтом, наприклад,

Таблиця 1 – назва таблиці

7. Скорочені позначення фізичних величин виконуються латинськими символами відповідно до системи СІ.

8. Слово Література – набирають жирним шрифтом, перед ним – інтервал в 1 рядок.

9. Вимоги до структури тез доповідей:

— назва;

— автори;

— організація;

— основний текст тез доповідей, складається з вступу, матеріалів і методів, результатів, висновків і літератури

10. Вимоги до файлу.

Файл, створений у текстовому редакторе Microsoft Word 2003-2007 і збережений у форматі *.doc (*.docx), має бути названий за прізвищами авторів (наприклад, Іванов_Петров_Угольник.doc).

Для включення доповіді до програми конференції необхідно до 1 серпня 2015 р. надіслати матеріали доповіді, заявку на участь та відскановану квитанцію про сплату на електронну адресу: np_onaht@ukr.net

Агуновій Ларисі Володимирівні.

Організаційний внесок за публікацію тез – 100 грн.

У рамках конференції пройде наукова постерна сесія.

Постер має мати альбомну орієнтацію формату А1.

ВИМОГИ ДО СТРУКТУРИ ПОСТЕРА:

— назва доповіді, ПІБ та адреса авторів, розташовується у верхній частині постера і виділяється щодо основного тексту;

— анотація – у верхньому лівому кутку;

— висновки та список літератури – у правому нижньому куті;

— методи досліджень та результати роботи – на остальному просторі у певній логічній послідовності.

Постер має мати такі обов'язкові елементи демонстрації:

— ілюстрації, графіки, формули, таблиці, фотографії;

— іншу інформацію, яку автор вважає важливою для оцінки роботи.

Увага! Шрифт постера має читатися з відстані 2 метрів.

Бажаючих взяти участь у роботі
конференції просимо заповнити заявку

З А Я В К А

на участь у міжнародній

науково-практичній конференції

«Харчові технології, хлібопродукти

і комбікорми»

16.09 – 17.09.2015 р., м. Одеса, Україна

(повернути до 1 вересня 2015 р.)

Прізвище  ________________________________________

Ім'я  _____________________________________________

По батькові_______________________________________

Посада __________________________________________

Назва організації __________________________________

_________________________________________________

Відомство ________________________________________

_________________________________________________

Поштова адреса ___________________________________

_________________________________________________

Телефон _________________________________________

Факс ____________________________________________

E-mail ___________________________________________

Автори і назва доповіді ____________________________

_________________________________________________

_________________________________________________

_________________________________________________

_________________________________________________

 

 

– участь із усною доповіддю

 

– участь без доповіді

 

– заочна участь (публікація тез)

За потреби, можливе бронювання місць у готелі академії (вул. Теніста, 9/11). Вартість проживання та броні учасники конференції сплачують самостійно.

Телефон готелю академії: Ірина Сигизмундівна

050 155 95 07,

067 796 03 08,

048 788 64 13

Реквізити для платежів:

ГО «КМУ ОНАХТ», код ЄДРПОУ 36289108,

р/р 26005148151 в АБ «Укргазбанк», м. Одеса,

МФО 320478

Призначення платежу: оргвнесок на конференцію «Харчові технології, хлібопродукти і комбікорми» і прізвище учасника, (обов'язково).

ОРГКОМІТЕТ КОНФЕРЕНЦІЇ

Голова оргкомітету – ректор ОНАХТ, проф.

Єгоров Богдан Вікторович

т. + (048) 725-32-84.

Заст. голови оргкомітету, проректор з

наукової роботи і міжнародних зв’язків,

проф. Капрельянц Леонід Вікторович,

т. + (048) 712-42-85

Заст. голови з технічних питань, директор

Науково-дослідного інституту, доцент

Поварова Наталя Миколаївна,

 т. + (048) 712-40-46, моб. 067 9960433

Зав. каф. технології зберігання зерна,

проф. Станкевич Георгій Миколайович,

 т. + (048) 712-40-56

Зав. каф. технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчо концентратів

проф. Іоргачова Катерина Георгіївна,

т. + (048) 712-40-73

Зав. каф. технології молока, жирів і парфумерно-

косметичних засобів,

проф. Ткаченко Наталя Андріївна,

 т. + (048) 712-40-45, 712-40-09

Зав. каф. технології ресторанного і оздоровчого харчування,

проф. Тележенко Любов Миколаївна

т. + (048) 712-42-17

Зав. каф. технології вина та енології,

проф. Осипова Лариса Анатоліївна

т. + (048) 712-40-44, 712-41-04

Технічний секретар оргкомітету, пров. інженер НДІ, Дьяченко Тетяна Леонідівна

т. + (048) 712-41-30, е-mail: nauka@onaft.edu.ua

Категорія: Наукові конференції запрошують | Додав: nauka (14 Травня 15)
Переглядів: 1624 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Середа, 23 Жовтня 19, 2.41.08
Вітаю Вас Гість
Форма входу
Пошук