Категорії розділу
Конференції ПДАТУ [8]
Наукові конференції запрошують [734]
Друкування статей [91]
Наукові видання [16]
Виставки [7]
Виставки
Стажування [12]
Конкурси [1]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Статті » Наукові конференції запрошують

"Перспективи майбутнього та реалії сьогодення в технологіях водопідго товки",

Шановні колеги! Запрошуємо Вас взяти участь у роботі Міжнародної науково-практичної конференції з питань водо-підготовки Тематика конференції
На конференції будуть представлені пленарні та усні доповіді, а також стендові повідомлення з таких напрямів:
 Властивості води. Методи контролю якості та безпечності води.
 Нові технології підготовки питної та технічної води. Фізико-хімічні та біологічні аспекти очищення води.
 Водопідготовка харчових виробництв.
 Фасовані води та напої – актуальні питання технології та якості.
 Водооборотні системи в промис-ловості, енергетиці та комунальних господарствах.
 Очищення промислових стічних вод. Зневоднення та переробка осадів.
 Еколого-економічні аспекти раціонального водокористування Список тем не обмежується зазначеними вище
Організаційний комітет
Наталія Гусятинська, д.т.н., проф.
Олена Грабовська, д.т.н., проф.
Валерій Виговський, к.т.н., проф.
Оксана Деменюк, к.т.н., доц.
Юрій Резніченко, к.т.н., доц.
Валентина Остапенко, к.т.н., доц.
Олена Молодницька, к.т.н., асистент
Наталія Акутіна, провідний інженер
Науковий комітет:
Голова:
Українець А.І., д.т.н., проф. Національний університет харчових технологій
Заступник голови:
Мостенська Т.Л., д.е.н., проф., Національний університет харчових технологій
Гончарук В.В., д.х.н., академік НАН України, Інститут колоїдної хімії і хімії води НАН України
Гусятинська Н.А., д.т.н., проф., Національний університет харчових технологій
Бабій В.Ф., д.м.н., проф., Інститут гігієни та медичної екології ім. О.М. Марзєєва АМН України
Василенко С.М., д.т.н., проф., Національний університет харчових технологій
Гвоздяк П.І., д.б.н., проф., Інститут колоїдної хімії і хімії води НАН України.
Грабовська О.В., д.т.н., проф., Національний університет харчових технологій
Станка Дамянова, доктор наук, доц., Русенський університет "Ангел Канчев", Болгарія
Жолік Г.А., д.с/х.н., проф., Гродненський державний аграрний університет, Республіка Білорусь
Каплуненко В.Г., д.т.н., проф., Український державний науково-дослідний інститут нанобіотехнологій та ресурсозбереження
Коваленко О.О., д.т.н., проф., Одеська національна академія харчових технологій
Костенко Є.Є., д.х.н., проф., Національний університет харчових технологій
Літвяк В.В., д.т.н., РУП «Науково-практичний центр Національної академії наук Білорусі з продовольства», Республіка Білорусь
Максін В.І., д.х.н., проф., Національний університет біоресурсів і природо-користування України
Мельник Л.М., д.т.н., проф., Національний університет харчових технологій
Манк В.В., д.х.н., проф., Національний університет харчових технологій
Нікіпелова О.М., д.х.н., проф., Український науково-дослідний інститут медичної реабілітації та курортології
Прибильський В.В., д.т.н., проф., Національний університет харчових технологій
Рева Л.П., д.т.н., проф., Національний університет харчових технологій
Стрикаленко Т.В., д.м.н., проф., Одеська національна академія харчових технологій
Для участі у роботі конференції необхідно надіслати на e-mail оргкомітету water.nuft@ukr.net: - заявку на участь у роботі конференції; - тези доповіді (назва файлу – прізвище першого автора); - копію документу про сплату оргвнеску (у графі «призначення платежу» вказати оргвнесок, конференція з водопідготовки і прізвище першого автора).
Вимоги до оформлення тез доповіді
Обсяг - 1-2 повністю заповнені сторінки. Формат сторінки А4.
Тези виконуються в форматі *.doc (текстовий редактор Microsoft Word, версії до 2003). Для всіх (!) елементів тез: шрифт – Times New Roman, кегль – 12, інтервал – 1.5, абзац – 1 см. Всі поля сторінки – 2 см.
Мова – українська, російська, англійська.

Структура тез доповіді:
1. Назва
2. Автори (ім’я та прізвище повністю).
3. Установа, в якій виконана робота.
4. Основний текст тез доповіді
5. Висновки
5. Література Ілюстрації виконуються якісно, в графічних редакторах, розміщуються в тексті та надаються в окремих файлах. Графіки та діаграми виконуються у Excel 2003, розміщуються в тексті та надаються в окремих файлах. Розмір шрифту на графіках та діаграмах має бути таким самим, як і в основному тексті статті. Підписи до рисунків друкуються під рисунками прямим шрифтом, слово "Рис." з номером ─ курсивним. Формули виконуються в редакторі формул Місгosoft Equation 3.0 object.
Скорочення позначень фізичних величин виконуються латинськими символами згідно системи СI. Вимоги оформлення літератури представлені на сайті: http://library.nuft.edu.ua/articles.php?lng=ua&pg=1381
Зразок оформлення тексту тез доповіді
Використання магнітного поля в процесах водопідготовки
Олександр Іваненко*
Національний університет харчових технологій
Сергій Петренко
Одеська національна академія харчових технологій
Основний текст доповіді
……..
Висновки
………
Література * ім’я та прізвище доповідача підкреслити
Організаційний внесок
Заочна участь − 100 грн., з урахуванням ПДВ.
Очна участь − 200 грн., з урахуванням ПДВ.
Розрахунковий рахунок 31253201113768 в ГУДКСУ м. Києва. Код ЄДРПУ 02070938
Код банку 820019 Зразок заявки для участі в роботі конференції Заявка на участь у роботі конференції
Прізвище_________________________________
Ім’я______________________________________
По батькові_______________________________
Назва та адреса організації __________________
Посада___________________________________
Науковий ступінь, вчене звання______________
Назва доповіді_____________________________
Обрана секція_____________________________
Контактний телефон________________________
(вказати код міста) e-mail: ___________________________________
Форма участі (пленарна, усна, стендова доповідь; заочна участь з публікацією тез)_____________
Потреба в готелі__________________
Увага! Термін подачі матеріалів подовжено
Заявки та тези доповідей приймаються до 10 жовтня 2015 року.
Адреса оргкомітету:
01601, Київ, вул. Володимирська, 68
Національний університет харчових технологій,
тел./факс (044) 289-60-00, тел. 287-97-77
кафедра технології цукру і підготовки води
тел. (044) 287-94-10, 050-442-42-94
Деменюк Оксана Миколаївна
е-mail: water.nuft@ukr.net.
Сторінка університету: www.nuft.edu.ua

Категорія: Наукові конференції запрошують | Додав: nauka (02 Вересня 15)
Переглядів: 1257 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
П`ятниця, 18 Жовтня 19, 7.06.24
Вітаю Вас Гість
Форма входу
Пошук