Категорії розділу
Конференції ПДАТУ [8]
Наукові конференції запрошують [734]
Друкування статей [91]
Наукові видання [16]
Виставки [7]
Виставки
Стажування [12]
Конкурси [1]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Статті » Наукові конференції запрошують

«Перспективи майбутнього та реалії сьогодення в технологіях водопідготовки»

Шановні колеги!
Запрошуємо Вас взяти участь у роботі ІІ Міжнародної науково-технічної конференції з
питань водо підготовки: «Перспективи майбутнього та реалії сьогодення в технологіях
водопідготовки», яка буде проведена 19-20 квітня 2018 р. за адресою:
Київ-33, вул. Володимирська, 68,
Національний університет харчових
технологій

Робочі мови конференції
Англійська, українська і російська
Порядок роботи конференції
19 квітня 2018 р.
9
00- 1000 Заїзд, реєстрація та розміщення
учасників конференції.
10
00-1200 Пленарне засідання.
12
00-1300 Перерва.
13
00-1600 Робота секцій та
науково-практичного семінару.
20 квітня 2018 р.
10
00-1200 Робота секцій та
науково-практичного семінару.
12
00-1300 Перерва.
13
00-1600 Робота секцій.
Підсумки роботи та закриття конференції
Голова оргкомітету:

А.І. Українець – ректор Національного університету
харчових технологій, д.т.н., проф.

Заступники голови:
О.Ю. Шевченко – проректор з наукової роботи НУХТ
д. т. н., проф.
Н.А. Гусятинська – завідувач кафедри технології
цукру і підготовки води НУХТ, д.т.н., проф.
Секретар конференції:
Ю.М. Резніченко
– доцент кафедри технології
цукру і підготовки води НУХТ,
канд. техн. наук,
доцент.

Члени технічного комітету конференції:
Бамбура О.Ф. – виконавчий директор Асоціації
виробників мінеральних та питних вод України.
Большак Ю.В. – старш. наук. співроб. Проблемної
науково-дослідної лабораторії НУХТ, канд. хім. наук.
Василенко С.М. – завідувач кафедри теплоенергетики та
холодильної техніки НУХТ, д-р. техн. наук, професор.
Коваленко О.О. – завідувач кафедри технології питної
води ОНАХТ, д-р. техн. наук, професор.
Кочубей-Литвиненко О.В. – директор навчальнонаукового інституту харчових технологій НУХТ, канд.
техн. наук, доцент.
Маринін А.І. – завідувач Проблемної науково-дослідної
лабораторії НУХТ, канд. техн. наук, старш. наук. співроб.
Подрушняк А.Є. – зав. відділом «Інститут нутріціології»
ДП «Науковий центр превентивної токсикології, харчової
та хімічної безпеки імені академіка Л.І. Медведя МОЗ
України», канд. мед. наук.
Andrzej Gawdzik, prof. Uniw ersyteteт Opolskiy w Opolu
(Polska)
Mirosław Bąk, dr inż. Uniwersyteteт Opolskiy w Opolu
(Polska)
В рамках конференції відбудеться науковопрактичний семінар за участі Асоціації виробників
мінеральних та питних вод України та науковців.
За результатами конференції буде виданий збірник
матеріалів конференції.
Для включення Вас до учасників конференції та
Вашої доповіді в програму конференції необхідно
надіслати на адресу оргкомітету електронною поштою на
e-mail: (
water.nuft@ukr.net):
– заявку на участь у роботі конференції;
– тези доповідей (назва файла – прізвище першого
автора);
– копію документу про сплату оргвнеску (у графі
«призначення платежу» вказати оргвнесок, конференція з
водопідготовки і прізвище першого автора).

Тематика конференції На конференції будуть представлені пленарні та секційні доповіді, а також стендові повідомлення з таких напрямів:
v Актуальні питання впливу фізико-хімічних властивостей води на процеси водопідготовки.
v Інноваційні підходи до вирішення проблем якості та безпечності питної води.
v Підвищення ефективності процесів підготовки питної води. Фізико-хімічні та біологічні аспекти очищення питної води.
v Водопідготовка у харчових виробництвах: стан та перспективи розвитку.
v

 

Вимоги до оформлення тез конференції Обсяг – 1-3 повністю заповнені сторінки. Формат

сторінки А4.

Тези виконуються в форматі *.doc (текстовий редактор Microsoft Word, версії до 2003). Для всіх (!)

елементів тез: шрифт – Times New Roman, кегль – 12, інтервал – 1.5, абзац – 1 см. Всі поля сторінки – 2 см.

Мова – українська, російська, англійська.

Структура тез доповідей:

1. Назва (шрифт жирний)

2. Автори (ім’я та прізвище повністю).

3. Установа, в якій виконана робота (шрифт - курсив).

4. Основний текст тез доповідей

5. Література

Ілюстрації виконуються якісно, в графічних редакторах, розміщуються в тексті та надаються в

окремих файлах.

Графіки та діаграми виконуються у Excel 2003, розміщуються в тексті та надаються в окремих файлах.

Розмір шрифту на графіках та діаграмах повинен бути таким же, як в основному тексті статті.

Підписи до рисунків друкуються під рисунками прямим шрифтом, слово "Рис." з номером — курсивним.

Формули виконуються в редакторі формул Місгosoft Equation 3.0 object.

Скорочення позначень фізичних величин виконуються латинськими символами згідно системи СI.

У списку літератури представляти лише сучасні статті та монографії за тематикою досліджень.

Тези доповідей, що не відповідають вимогам, не приймаються.

Організаційний внесок – 100 грн з врахуванням ПДВ

Реквізити для оплати:

Одержувач: НУХТ код ЄДРПОУ 02070938 р/р

31252283113768 в ДКСУ, м. Київ. Код банку 820182

Для учасників, за яких організаційний внесок сплачують наукові установи, підприємства чи

організації, обов'язковою умовою є підписані та засвідчені печаткою договір та акт виконаних робіт, оформлені згідно з вимогами.

Важливі дати Останній термін подачі матеріалів - 2 квітня 2018 року. Заявки на бронювання житла приймаються до

Зразок оформлення тез доповідей:

Удосконалення технології підготовки питної

води із застосуванням сучасних хімічних

реагентів

Іван Мартиненко, Ганна Іваненко

Національний університет харчових технологій

Вступ……………………………………………...

Матеріали і методи……………………………..

Результати……………………………………….

Висновки…………………………………………

Література (лише сучасні статті та

монографії)

Тези висилаються на e-mail:

water.nuft@ukr.net

Зразок заявки для участі в конференц

Заявка

на участь у роботі конференції

Прізвище________________________________

Ім’я_____________________________________

По батькові______________________________

Адреса для листування (поштовий індекс)____

Контактний телефон______________________

(вказати код міста)

Посада__________________________________

________________________________________

Науковий ступінь, вчене звання_____________

________________________________________

Адреса місця роботи (навчання) ____________

________________________________________

Назва доповіді___________________________

________________________________________

Обрана секція____________________________

e-mail: __________________________________

Планую (необхідне виділити):

виступити з доповіддю (до 10 хв.); взяти участь

як слухач (стендова доповідь); опублікувати тези

(заочна форма участі)

Потреба в готелі_________________

Адреса оргкомітету:

01601, Київ,

вул. Володимирська, 68,

Національний університет харчових технологій,

тел. (044) 287-94-17, 050-381-16-57

Резніченко Юрій Миколайович

Категорія: Наукові конференції запрошують | Додав: nauka (22 Лютого 18)
Переглядів: 119 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Вівторок, 22 Жовтня 19, 9.38.23
Вітаю Вас Гість
Форма входу
Пошук