Категорії розділу
Конференції ПДАТУ [8]
Наукові конференції запрошують [734]
Друкування статей [91]
Наукові видання [16]
Виставки [7]
Виставки
Стажування [12]
Конкурси [1]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Статті » Наукові конференції запрошують

ПРОБЛЕМИ ТА СТАН ВИКОРИСТАННЯ ГМО В ХАРЧОВИХ ПРОДУКТАХ

Шановні колеги!

Запрошуємо Вас взяти участь у Міжнародній науково-практичній конференції "Проблеми та стан використання ГМО в харчових продуктах", що відбудеться у Львівському інституті економіки і туризму (www.liet.lviv.ua) 26-27 квітня 2018 року.

До участі у конференції запрошуються науковці, викладачі, аспіранти, магістранти, фахівці харчової промисловості.

тематичні напрямки конференціЇ:

1. Безпечність і якість продовольчої сировини і продуктів харчування як засаднича основа національної безпеки України.

2. Біотехнологія та генно-модифіковані організми.

3. Генетично модифіковані джерела продовольчої сировини рослинного походження.

4. Вітчизняний і зарубіжний досвід виробництва генно-модифікованих продуктів харчування: небезпека чи прогрес?

5. Токсико-гігієнічна оцінка продукції з генно-модифікованих джерел.

6. Вплив генно-модифікованих організмів на навколишнє природне середовище.

7. Методи ідентифікації продуктів отриманих за участі генно-модифікованих організмів.

8. Економічні аспекти виробництва продуктів харчування з використанням генно-модифікованої сировини.

9. Законодавчо-правове регулювання застосування та обігу ГМО у харчових технологіях.

Робочі мови конференції – українська, польська, англійська.

 

Умови участі в конференції

Для участі в конференції необхідно до 30 березня 2018 р. надіслати на електронну адресу koxliet@gmail.com заявку на участь, статтю, оформлену згідно з поданими нижче вимогами, відскановану квитанцію про оплату оргвнеску або електронну квитанцію при оплаті переказом через інтернет (у назві файлів вказати 1-го учасника): Заявка ZVMajovetska.doc, Стаття STMajovetska.doc, Квитанція KVMajovetska.jpg.

Матеріали конференції будуть опубліковані у збірнику. За достовірність наведених результатів досліджень відповідальність несуть автори. Учасники отримають Сертифікат про участь в міжнародній конференції. Організаційний внесок для учасників конференції з України становить 120 грн., для іноземних учасників - 15 . Оплату можна здійснити, переказавши кошти на вказаний нижче розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати:

Реквізити до оплати для учасників з України:

Львівський інститут економіки і туризму

МФО 820172 банк: Держказначейська служба України, м.Київ

р/р 31258369102471, ЄДРПОУ 01566212

Призначення платежу: «Оргвнесок за участь у конференції ГМО», прізвище першого автора.

Для іноземних учасників:

Р/р у Приватбанку № 4149 4978 6922 9064 на ім’я Шах Л.В. У квитанції зазначити «Оргвнесок конференції ГМО», прізвище першого автора.

Витрати на проїзд, проживання та харчування здійснюються за рахунок учасників конференції.

Адреса оргкомітету конференції:

79008, м. Львів, вул. Л. Українки, 39

Конт. тел.: (032) 235-68-92, koxliet@gmail.com, кафедра харчових технологій і ресторанної справи, доцент Шах Андрій Євгенович, (093)133 75 30;

(032) 270-24-72, P.Maryanka@i.ua, кафедра підприємництва, товарознавства та експертизи товарів, зав. кафедри, доцент Павлишин Маріанна Львівна, (067) 595 56 56

ВИМОГИ

до оформлення матеріалів конференції

 

Матеріали обсягом 3 сторінки повинні бути надруковані у тестовому редакторі Microsoft Word (*.doc). Формат сторінки – А4, орієнтація книжкова. Шрифт: Times New Roman; кегль 12; інтервал 1,5; перший рядок абзацу – відступ 10 мм. Усі поля 20 мм. Вирів­нювання тексту за шириною сторінки. Усі рисунки виконуються у графічних редакторах, сумісних з Microsoft Word. Формули виконуються у редакторі формул Microsoft Equation. Назва статті друкується великими літерами, напівжирним шрифтом, вирівнювання по центру.

Структура статті: індекс УДК в лівому верхньому куті; назва статті (мовою оригіналу); прізвище, ім’я та по батькові авторів мовою оригіналу; науковий ступінь і вчене звання; посада, навчальний заклад; анотація та ключові слова українською та англійською мовами; основний текст статті згідно вимог. Список використаної літератури наводиться у порядку цитування у кінці публікації і оформляється згідно вимог. Посилання на літературу наводяться у тексті в квадратних дужках [1].

Зразок оформлення матеріалів

УДК 6.013.876

Новітні функціональні продукти та Їх біологічна цінність

 

Майовецька В.Б.1, Кулинська О.Я.2

 

1 к.т.н., доц., Львівський інститут економіки і туризму,

2 аспірант, Львівський національний університет імені Івана Франка

 

Майовецька В.Б., Кулинська О.Я. Назва статті. Текст анотації.

Ключові слова:

 

Majovetska V.B., Kulynska O.Y. The title of the article.

Keywords:

 

Основний текст статті.

 

Література.

 

 

Оргкомітет залишає за собою право відхиляти матеріали, що не відповідають наведеним вимогам та тематичним напрямкам конференції

 

ЗАЯВКА

 

на участь у Міжнародній науково-практичній конференціїПроблеми та стан використання ГМО в харчових продуктах

 

Прізвище ____________________________________

Ім’я _________________________________________

По батькові _________________________________

Вчене звання ________________________________

Науковий ступінь ___________________________

Повна назва і адреса ВНЗ _____________________

Домашня адреса______________________________

Посада _____________________________________

Телефон (роб.)______________(моб.)____________

Електронна пошта ___________________________

Тематичний напрямок ________________________

Назва доповіді _______________________________

Отримання збірника (вказати так/ні):

- pdf – формат

- друкований збірник матеріалів.

Категорія: Наукові конференції запрошують | Додав: nauka (12 Березня 18)
Переглядів: 104 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Середа, 23 Жовтня 19, 2.30.14
Вітаю Вас Гість
Форма входу
Пошук