Категорії розділу
Конференції ПДАТУ [8]
Наукові конференції запрошують [734]
Друкування статей [91]
Наукові видання [16]
Виставки [7]
Виставки
Стажування [12]
Конкурси [1]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Статті » Наукові конференції запрошують

«Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання»

Шановні колеги!

Запрошуємо Вас взяти участь в роботі               VI Міжнародної ювілейної до 55-річчя ЧТДУ науково-практичної конференції «Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання», яку проводить кафедра туризму та готельно-ресторанної справи Черкаського державного технологічного університету.

Мета конференції полягає в теоретичному узагальненні наукових досліджень та розробці практичних рекомендацій щодо проблем розвитку та управління потенціалом підприємств туристичного та готельно-ресторанного бізнесу.

 

На конференції передбачається розглянути широкий спектр проблем за такими напрямками:

  • Теорія та практика управління потенціалом підприємств туристичного та готельно-ресторанного бізнесу.
  • Науковий базис інноваційного розвитку туризму.
  • Сучасні тенденції та управління розвитком туристичним та готельно-ресторанним бізнесом.
  • Державне регулювання туристичного та готельно-ресторанного бізнесу.
  • Розробка нового покоління туристичних послуг,
  • Організаційні та економічні аспекти ефективного управління туристичним та готельно-ресторанним бізнесом.
  • Світові досягнення та інноваційні технології в сучасному туристичному та готельно-ресторанному бізнесі.
  • Стратегія економічного розвитку підприємств  туристичного та готельно-ресторанного бізнесу в умовах глобалізації.
  • Регіональні проблеми розвитку туристичного та готельно-ресторанного бізнесу.
  • Планування та прогнозування діяльності підприємств туристичного та готельно-ресторанного бізнесу.
  • Маркетинг та менеджмент в галузі туризму.

 

Працюватимуть секції:

  • Сучасні тенденції та стратегії розвитку туристичного та готельно-ресторанного бізнесу.
  • Проблеми державного регулювання та інтеграції України до світового простору в туристичному та готельно-ресторанному бізнесі.
  • Новітні технології в галузі туризму та готельно-ресторанному бізнесі.
  • Сучасні проблеми менеджменту та маркетингу в туристичному та готельно-ресторанному бізнесі.
  • Планування та прогнозування діяльності підприємств в галузі туризму.

До участі у конференції запрошуються науковці, викладачі, практичні діячі, аспіранти, докторанти

та всі зацікавлені особи.

Мови конференції:

українська, російська, англійська

Заявку на участь та тези доповідей

прохання надсилати до 1 лютого 2015 року за електронною адресою Оргкомітету:

turdepchstu@mail.ru

Тези доповідей в 1-му примірнику, отримані оргкомітетом до 1 лютого 2015 року, будуть видані окремим збірником до початку конференції. Одночасно з тезами просимо переказати оргвнесок.

Сума організаційного внеску становить:

- безпосередня участь - 250 грн. з урахуванням ПДВ (участь у конференції та публікація тез доповіді),

- заочна участь - 150 грн. з урахуванням ПДВ (публікація тез доповіді)

Кошти слід надсилати грошовим переказом через будь-який банк Вашого міста за наступними реквізитами:

В терміналах «Приватбанку»: поповнити картку 5168 7572 7196 8077, Вакуліна Юлія Василівна

УВАГА! Найкращі публікації можуть бути розміщені у фахових виданнях (ВАК) ЧДТУ – збірниках наукових праць, серій: економічні, технічні та філологічні науки.

Вимоги  до оформлення:

  1. Тези доповідей не повинні перевищувати три сторінки друкованого тексту на листках формату А4, набраного у редакторі MS Word.
  2. Поля: верхнє, нижнє, праве, ліве – 2,5 см; Гарнітура: Times New Roman, кегль (розмір) 14, міжрядковий інтервал 1.
  3. У верхньому лівому кутку вказується УДК.
  4. Назва статті друкується ПРОПИСНИМИ літерами, жирним шрифтом по центру сторінки, під нею, також по центру – прізвище та ініціали (жирним шрифтом), науковий ступінь і вчене звання, посада автора. Нижче друкується назва організації (закладу), де працює автор (співавтор).
  5. Формули, таблиці, рисунки виконуються за допомогою спеціальних редакторів MS Office.

Для публікації тез доповідей

авторам необхідно подати:

  • тези доповіді (чітко надруковані, з дотриманням вимог до оформлення);
  • заявку на участь у конференції з даними автора, обов’язково вказавши контактний телефон;
  • електронний варіант тез (на e-mail);
  • скановану квитанцію про сплату оргвнеску.

Тези доповідей, які не відповідають вимогам, надіслані без грошового переказу або надіслані пізніше вказаного терміну, не розглядаються.

Порядок роботи

26 березня – Заїзд учасників конференції

900-1100Реєстрація і поселення учасників, екскурсія по університету

1100-1700 Пленарні та секційні засідання

1730-2000 Протокольний захід

27 березня  – Секційні засідання, екскурсія з оглядом туристичних об’єктів Черкаської області

Підведення підсумків роботи конференції

 

Секретаріат конференції:

Телефон для довідок (0472) 33-08-75,

(093) 340-17-71 – відповідальна за випуск збірника та організацію проведення конференції Старинець Олена Анатоліївна

e-mail: turdepchstu@mail.ru (тема: conference, ПІБ)

 Заявка на участь у конференції

Прізвище___________________________________

Ім’я_______________________________________

По батькові________________________________

Організація________________________________

Посада ____________________________________

Вчене звання _______________________________

Науковий ступінь___________________________

Адреса (з індексом)__________________________

___________________________________________

Телефон служб._____________________________

/мобільний_________________________________

E-mail _____________________________________

Тема доповіді _______________________________

Планую:

  1. виступити з доповіддю (10-15хв.);
  2. виступити з інформацією (до 5 хв.);
  3. взяти участь як слухач;
  4. тільки друк тез.

на секції:

  • Сучасні тенденції та стратегії розвитку туристичного та готельно-ресторанного бізнесу.
  • Проблеми державного регулювання та інтеграції України до світового простору в туристичному та готельно-ресторанному бізнесі.
  • Новітні технології в галузі туризму та готельно-ресторанному бізнесі.
  • Сучасні проблеми менеджменту та маркетингу в туристичному та готельно-ресторанному бізнесі.
  •  Планування та прогнозування діяльності підприємств в галузі туризму.

   Проживати планую:

  1. в гуртожитку;
  2. у 2-3-місному номері готелю;
  3. в 1-місному номері.

Технічне забезпечення для виступу  _______________

___________________________________________________________________

  ________________               _______________

Дата                                               Підпис

Категорія: Наукові конференції запрошують | Додав: nauka (02 Лютого 15)
Переглядів: 2087 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Четвер, 24 Жовтня 19, 2.28.09
Вітаю Вас Гість
Форма входу
Пошук