Категорії розділу
Конференції ПДАТУ [8]
Наукові конференції запрошують [734]
Друкування статей [91]
Наукові видання [16]
Виставки [7]
Виставки
Стажування [12]
Конкурси [1]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Статті » Наукові конференції запрошують

V ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ТА ПЕРЕРОБНОЇ ГАЛУЗЕЙ АПК

ШАНОВНІ КОЛЕГИ!

Запрошуємо Вас взяти участь у роботі

V Всеукраїнської науково-практичної конференції “ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ТА ПЕРЕРОБНОЇ ГАЛУЗЕЙ АПК”,

яка відбудеться

17-18 листопада 2016 року

у Національному університеті харчових технологій

за адресою: м. Київ, вул. Володимирська, 68.

Початок роботи

17 листопада 2016 року о 10.30

До участі у конференції запрошуються науковці, викладачі ВНЗ, докторанти, аспіранти, практики, працівники урядових структур, а також студенти, які активно займаються науковою діяльністю.

Робочі мови конференції: українська, російська.

РОБОТА КОНФЕРЕНЦІЇ ПЕРЕДБАЧАЄТЬСЯ ЗА НАПРЯМАМИ:

1. Сучасні тенденції розвитку підприємств харчової промисловості.

2. Ресурсне забезпечення діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК.

3. Конкурентоспроможність підприємств харчової промисловості в умовах глобалізації економіки.

4. Інноваційно-інвестиційне забезпечення ефективного функціонування підприємств харчової і переробної галузей АПК.

5. Управління результативністю діяльності підприємств харчової промисловості.

 

Бажаючих взяти участь у роботі конференції просимо заповнити реєстраційну картку (додаток 1).

Для включення доповіді до програми конференції та її публікації в електронному збірнику тез необхідно до 25 жовтня 2016 року надіслати тези доповіді в електронному вигляді.

Тези, реєстраційну картку та відскановану квитанцію про оплату надіслати на електронну адресу:  nauka.eip@ukr.net

СПОДІВАЄМОСЬ НА ВАШУ УЧАСТЬ

У КОНФЕРЕНЦІЇ!

З повагою ― оргкомітет

CКЛАД НАУКОВОГО КОМІТЕТУ:

Українець А.І.голова наукової конференції, д-р техн. наук, професор, ректор Національного університету харчових технологій.

Шевченко О.Ю.заступник голови наукової конференції, д-р техн. наук, професор, проректор з наукової роботи Національного університету харчових технологій.

Заїнчковський А.О. – д-р екон. наук, професор, завідувач кафедри економіки і права Національного університету харчових технологій.

Мороз М.А. – директор Департаменту продовольства Міністерства аграрної політики та продовольства України.

Пугачов М.І. – д-р екон. наук, професор, заступник директора ННЦ «Інститут аграрної економіки».

Шеремет О.О. – канд. екон. наук, доцент, директор Навчально-наукового інституту економіки і управління Національного університету харчових технологій.

Рябенко В.В. – канд. екон. наук, доцент кафедри економіки і права Національного університету харчових технологій.

СЕКРЕТАРІАТ:

Закревська Л.М. – канд. екон. наук, доцент, доцент кафедри економіки і права Національного університету харчових технологій.

Чередниченко О.А. – асистент кафедри економіки і права Національного університету харчових техноло

Контактна інформація

Національний університет харчових технологій

01601, м. Київ-33, вул. Володимирська, 68,

тел. (044) 287-96-18, (044) 287-94-98

Додаток 1

Реєстраційна картка учасника

V Всеукраїнської науково-практичної конференції “ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ТА ПЕРЕРОБНОЇ ГАЛУЗЕЙ АПК”

Прізвище___________________________________

 

Ім’я________________________________________

 

По-батькові_________________________________

 

Адреса для листування (поштовий індекс)_________

 

Контактний телефон__________________________

                                                    (мобільний)

Посада_____________________________________

___________________________________________

 

Науковий ступінь, вчене звання________________

___________________________________________

 

Адреса місця роботи (навчання)_____________________

___________________________________________

 

Назва доповіді_______________________________

___________________________________________

 

Обрана секція_______________________________

 

Потрібні технічні засоби______________________

 

e-mail: _____________________________________

ВИМОГИ ДО ОФОРМЛЕННЯ ТЕЗ КОНФЕРЕНЦІЇ

Тези повинні бути виконані на актуальну тему, містити результати глибокого самостійного дослідження.

Відповідальність за висвітлений матеріал у тезах несуть автори доповідей.

До друку приймаються тези доповіді обсягом до 3 сторінок формату А4 (297х210 мм, орієнтація книжкова), збережені з розширенням *doc (Word 97–2003). Шрифт Times New Roman Cyr, кегль 14. Міжрядковий інтервал – 1,5. Поля з усіх боків – 20 мм.

Перед назвою тез в документі зазначається назва секції.

Назва тез – шрифт напівжирний, букви великі друковані, вирівняно по центру.

Через інтервал – прізвище, ініціали, науковий ступінь автора (для осіб, які його мають) – шрифт напівжирний, букви друковані, вирівняно по правій стороні.

Нижче – навчальний заклад або місце роботи (навчання) – шрифт курсив, букви друковані, вирівняно по центру.

Далі йде текст доповіді, вирівняний по ширині.

Список використаної літератури оформляється  кінці тексту під назвою «Література».

Інформацію про автора, тези та відскановану копію квитанції про оплату необхідно надсилати на електронну адресу: nauka.eip@ukr.net

Студентам, котрі надіслали свої тези, необхідно обов'язково здати роздрукований варіант тез із підписом наукового керівника секретарю конференції (ауд. В-509).

Редакційна колегія залишає за собою право на відхилення матеріалів, які не відповідають тематиці конференції, подані після 25 жовтня 2016 року, оформленні з порушенням зазначених вимог або мають низький науковий рівень.

ЗРАЗОК ОФОРМЛЕННЯ ТЕЗ КОНФЕРЕНЦІЇ

Секція 1. Сучасні тенденції розвитку підприємств харчової промисловості

СТАН ТА ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ТА ПЕРЕРОБНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ УКРАЇНИ

А.О. Заїнчковський, д-р екон. наук

Національний університет харчових технологій

Текст текст текст текст текст текст …[1, с.11]

Література

Реквізити для сплати участі у конференції

Оплата за участь у конференції та видання збірників проводить на розрахунковий рахунок 31252283113768 в ГУДКУ у м. Київ. Код ЄДРПОУ 02070938, МФО 820172.

Призначення платежу: за участь у конференції (вказати прізвище та назву конференції)

Вартість публікації тез (заочна форма участі) – 100 грн., участь у конференції, включаючи публікацію тез (очна форма участі) – 150 грн.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ КОНФЕРЕНЦІЇ

17 листопада 2016 року

9.30  –  10.30  реєстрація учасників

10.30 – 12.30  пленарне засідання

12.30 – 13.00  перерва

13.00 – 15.30  робота в секціях

15.30 – 16.00  перерва

16.00 – 17.30  робота в секціях

18 листопада 2016 року

10.00 – 13.30  робота в секціях

13.30 – 14.00  перерва

14.00 – 16.00  робота в секціях

16.00 – 17.00  підведення підсумків

Планую (необхідне виділити):

  • виступити з доповіддю (до 10 хв.)
  • взяти участь як слухач
  • опублікувати тези (заочна форма участі
Категорія: Наукові конференції запрошують | Додав: nauka (12 Жовтня 16)
Переглядів: 826 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Вівторок, 22 Жовтня 19, 9.24.41
Вітаю Вас Гість
Форма входу
Пошук