Категорії розділу
Конференції ПДАТУ [8]
Наукові конференції запрошують [734]
Друкування статей [91]
Наукові видання [16]
Виставки [7]
Виставки
Стажування [12]
Конкурси [1]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Статті » Наукові конференції запрошують

V Всеукраїнської науково-практичної конференції “ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ТА ПЕРЕРОБНОЇ ГАЛУЗЕЙ АПК

V ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ

 

ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ТА ПЕРЕРОБНОЇ ГАЛУЗЕЙ АПК

 

17-18 листопада 2016 рік

ШАНОВНІ КОЛЕГИ!

Запрошуємо Вас взяти участь у роботі

V Всеукраїнської науково-практичної конференції “ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ТА ПЕРЕРОБНОЇ ГАЛУЗЕЙ АПК”,

 

яка відбудеться

17-18 листопада 2016 року

у Національному університеті харчових технологій

за адресою: м. Київ, вул. Володимирська, 68.

Початок роботи

17 листопада 2016 року о 10.30

 

До участі у конференції запрошуються науковці, викладачі ВНЗ, докторанти, аспіранти, практики, працівники урядових структур, а також студенти, які активно займаються науковою діяльністю.

Робочі мови конференції: українська, російська.

 

РОБОТА КОНФЕРЕНЦІЇ ПЕРЕДБАЧАЄТЬСЯ ЗА НАПРЯМАМИ:

1. Сучасні тенденції розвитку підприємств харчової промисловості.

2. Ресурсне забезпечення діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК.

3. Конкурентоспроможність підприємств харчової промисловості в умовах глобалізації економіки.

4. Інноваційно-інвестиційне забезпечення ефективного функціонування підприємств харчової і переробної галузей АПК.

5. Управління результативністю діяльності підприємств харчової промисловості.

 

Бажаючих взяти участь у роботі конференції просимо заповнити реєстраційну картку (додаток 1).

Для включення доповіді до програми конференції та її публікації в електронному збірнику тез необхідно до 25 жовтня 2016 року надіслати тези доповіді в електронному вигляді.

Тези, реєстраційну картку та відскановану квитанцію про оплату надіслати на електронну адресу:  nauka.eip@ukr.net

 

СПОДІВАЄМОСЬ НА ВАШУ УЧАСТЬ

У КОНФЕРЕНЦІЇ!

З повагою ― оргкомітет

 

CКЛАД НАУКОВОГО КОМІТЕТУ:

 

Українець А.І.голова наукової конференції, д-р техн. наук, професор, ректор Національного університету харчових технологій.

Шевченко О.Ю.заступник голови наукової конференції, д-р техн. наук, професор, проректор з наукової роботи Національного університету харчових технологій.

Заїнчковський А.О. – д-р екон. наук, професор, завідувач кафедри економіки і права Національного університету харчових технологій.

Мороз М.А. – директор Департаменту продовольства Міністерства аграрної політики та продовольства України.

Пугачов М.І. – д-р екон. наук, професор, заступник директора ННЦ «Інститут аграрної економіки».

Шеремет О.О. – канд. екон. наук, доцент, директор Навчально-наукового інституту економіки і управління Національного університету харчових технологій.

Рябенко В.В. – канд. екон. наук, доцент кафедри економіки і права Національного університету харчових технологій.

 

СЕКРЕТАРІАТ:

Закревська Л.М. – канд. екон. наук, доцент, доцент кафедри економіки і права Національного університету харчових технологій.

Чередниченко О.А. – асистент кафедри економіки і права Національного університету харчових технологій.

 

Контактна інформація

Національний університет харчових технологій

01601, м. Київ-33, вул. Володимирська, 68,

тел. (044) 287-96-18, (044) 287-94-98

 

Додаток 1

Реєстраційна картка учасника

 

 

V Всеукраїнської науково-практичної конференції “ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ТА ПЕРЕРОБНОЇ ГАЛУЗЕЙ АПК”

 

 

Прізвище___________________________________

 

Ім’я________________________________________

 

По-батькові_________________________________

 

Адреса для листування (поштовий індекс)________

Контактний телефон__________________________

                                                    (мобільний)

Посада_____________________________________

___________________________________________

 

Науковий ступінь, вчене звання________________

___________________________________________

 

Адреса місця роботи (навчання)____________________

___________________________________________

 

Назва доповіді_______________________________

___________________________________________

 

Обрана секція_______________________________

 

Потрібні технічні засоби______________________

 

e-mail: _____________________________________

 

 

 

Планую (необхідне виділити):

  • виступити з доповіддю (до 10 хв.)
  • взяти участь як слухач
  • опублікувати тези (заочна форма участі)
  • ВИМОГИ ДО ОФОРМЛЕННЯ ТЕЗ КОНФЕРЕНЦІЇ
  •  
  • Тези повинні бути виконані на актуальну тему, містити результати глибокого самостійного дослідження.
  •  
  • Відповідальність за висвітлений матеріал у тезах несуть автори доповідей.
  •  
  • До друку приймаються тези доповіді обсягом до 3 сторінок формату А4 (297х210 мм, орієнтація книжкова), збережені з розширенням *doc (Word 97–2003). Шрифт Times New Roman Cyr, кегль 14. Міжрядковий інтервал – 1,5. Поля з усіх боків – 20 мм.
  • Перед назвою тез в документі зазначається назва секції.
  • Назва тез – шрифт напівжирний, букви великі друковані, вирівняно по центру.
  • Через інтервал – прізвище, ініціали, науковий ступінь автора (для осіб, які його мають) – шрифт напівжирний, букви друковані, вирівняно по правій стороні.
  • Нижче – навчальний заклад або місце роботи (навчання) – шрифт курсив, букви друковані, вирівняно по центру.
  • Далі йде текст доповіді, вирівняний по ширині.
  • Список використаної літератури оформляється  кінці тексту під назвою «Література».
  •  
  • Інформацію про автора, тези та відскановану копію квитанції про оплату необхідно надсилати на електронну адресу: nauka.eip@ukr.net
  •  
  • Студентам, котрі надіслали свої тези, необхідно обов'язково здати роздрукований варіант тез із підписом наукового керівника секретарю конференції (ауд. В-509).
  •  
  •  
  • Редакційна колегія залишає за собою право на відхилення матеріалів, які не відповідають тематиці конференції, подані після 25 жовтня 2016 року, оформленні з порушенням зазначених вимог або мають низький науковий рівень.
  •  
  •  
  • ЗРАЗОК ОФОРМЛЕННЯ ТЕЗ КОНФЕРЕНЦІЇ
  •  
  •  
  • Секція 1. Сучасні тенденції розвитку підприємств харчової промисловості
  •  
  • СТАН ТА ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ТА ПЕРЕРОБНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ УКРАЇНИ
  • А.О. Заїнчковський, д-р екон. наук
  • Національний університет харчових технологій
  •  
  • Текст текст текст текст текст текст …[1, с.11]
  •  
  • Література
  •  
  •  
  • Реквізити для сплати участі у конференції
  • Оплата за участь у конференції та видання збірників проводить на розрахунковий рахунок 31252283113768 в ГУДКУ у м. Київ. Код ЄДРПОУ 02070938, МФО 820172.
  • Призначення платежу: за участь у конференції (вказати прізвище та назву конференції)
  •  
  • Вартість публікації тез (заочна форма участі) – 100 грн., участь у конференції, включаючи публікацію тез (очна форма участі) – 150 грн.
  • ПОРЯДОК ДЕННИЙ КОНФЕРЕНЦІЇ
  •  
  • 17 листопада 2016 року
  • 9.30  –  10.30  реєстрація учасників
  • 10.30 – 12.30  пленарне засідання
  • 12.30 – 13.00  перерва
  • 13.00 – 15.30  робота в секціях
  • 15.30 – 16.00  перерва
  • 16.00 – 17.30  робота в секціях
  •  
  • 18 листопада 2016 року
  • 10.00 – 13.30  робота в секціях
  • 13.30 – 14.00  перерва
  • 14.00 – 16.00  робота в секціях
  • 16.00 – 17.00  підведення підсумків

 

Категорія: Наукові конференції запрошують | Додав: nauka (10 Жовтня 16)
Переглядів: 705 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Середа, 23 Жовтня 19, 3.11.04
Вітаю Вас Гість
Форма входу
Пошук